Sunderland-angriber Jermain Defoe kommer nærmer sig en tre-årig aftale med Bournemouth, her ville han komme til at tjene omkring 1 million kroner om ugen.  

Af: KRISTIAN SKOVBY

England-spilleren, 34, tilsuttede sig Sunderland i Januar 2015, hvor han scorede 15 mål, for den nu nedrykkede klub.

Den 34-årige har en klausul i sin nuværende kontrakt med Sunderland, der tillader ham at forlade klubben gratis, da Sunderland i denne sæson rykkede ned i Championship.

Og Sportsmail mener nu, at Eddie Howe har overbevist Defoe om, at et skifte til den sydlige kyst, ville være perfekt for begge parter.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Defoe holdt samtaler med “the Cherries” mandag og har accepteret at spille for klubben i næste sæson, hvis han altså består sin “medical” i de kommende dage.

Skiftet vil gøre, at England-angriberen Defoe, kommer til at tjene cirka 60 millioner kroner om året. En løn han føler, at han har fortjent efter at have scoret 15 mål sidste sæson

Før samtalerne begyndte med Bournemouth, var Crystal Palace set som favorit til at hente Defoe, efter at have vist interesse, men efter usikkerhed i Syd London, blev interessen afbrudt.

West Ham var en anden klub, der efter sigende var interesseret i verteranen, men de har flyttet deres fokus på andre transfermuligheder.

Defoe har tidligere spillet for Bournemouth, i løbet af et succefuldt låneophold i starten af sin karriere.

Han scorede imponerende 19 ligamål i løbet af 2000-01 sæsonen, indkluderende 12 i 10 kampe i træk.

Ifølge BBC bliver aftalen mellem Bournemouth og Defoe underskrevet snarest, men ventes først at blive offentliggjort tirsdag i næste uge.