Da Dejan Lovren blev skiftet ud efter kun en halv times spil i sidste weekends Premier League-kamp mellem Tottenham og Liverpool, blev han ydmyget. Men han var selv skyld i det. Træner Jurgen Klopp for Liverpool så sig nødsaget til at skifte den serbiske midterforsvarer ud, fordi han i større eller mindre grad, havde været skyld i Tottenhams to mål. På det tidspunkt stod kampen 2-1 til netop Tottenham.

Af David Paris 

Udskiftningen af midterforsvareren havde intet at gøre med en skade og man kunne også tydeligt se på Lovrens ansigtudtryk, at han godt vidste hvorfor hans nummer stod på fjerdedommerens lystavle efter kun 31 minutters spil. Man kan sige, at Klopp sagde et eksempel for sine spillere; det Lovren præsterede i kampens første 30 minutter var så katastrofalt ringe, at det skulle have konsekvenser med det samme. Klopp mente ikke, at man skulle vente på havleg.

Men det er jo ikke første gang, at en spiller er blevet skiftet ud tidligt i kampen på grund af dårlig attitude eller ringe præstationer. Vi giver dig her nogle andre verdensstjerner, der oplevede præcis den samme ydmygelse som Dejan Lovren. Læs med nedenfor:

Joe Cole og Shaun Wright-Phillips

Chelsea lå nummer et i starten af marts måned i 2006. Træner Jose Mourinho besluttede, at selvom man skulle møde Fulham på udebane, så ville han hvile et par spillere. De havde trods alt ugen inden spillet Champions League og kun tre dage efter kampen mod netop Fulham, skulle London-mandskabet møde Newcastle i FA Cuppen-kvartfinale.

 

Både Joe Cole og Shaun Wright-Phillips startede inde i kampen mod Fulham, men Chelsea kom bagud og efter kun 26 minutter blev de begge pillet ud af banen af den portugisiske træner. Årsagen var, at begge spillere ikke arbejde nok. The Blues endte med at vinde kampen, ligesom Premier League-titler også kom til London. Joe Cole skulle senere vise sig at være blandt de bedste spillere på Chelsea-holdet, mens Shaun Wright-Phillips aldrig rigtig blev en del af de startende 11 spillere efter Fulham-kampen.

Joe Cole (igen)

Endnu en gang har vi Joe Cole på listen. Hele syv år senere ydmygelsen mod Fulham og et utal af skader senere, blev Joe Cole skiftet ud i en kamp for West Ham United før første halvleg var færdigspillet mod Chelsea. Manageren på daværende tidspunkt var Sam Allardyce og han forklarede, at grunden var simpel. Han havde ikke været godt nok.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Da det gik op for Cole, at han skulle skiftes ud så tidligt i kampen, tog han sin trøje af, kastede den væk og stormede ned i spillertunelen uden at kigge på Allardyce overhovedet. Han råbte og skreg på banen og var godt gammeldags sur og fornærmet. Cole undskyldte sin senere sin opførsel, men han blev aldrig en del af startopstilligen i London-klubben igen. Flere gode indhop blev det til, men en skade satte en stopper for resten af sæsonen og om sommerens skiftede englænderen klub.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side