Den tidligere Juventus-angriber og nuværende legende og fodboldkommentator Del Piero mener, at ‘Den Gamle Dames’ nuværende angriber Paulo Dybala kommer til at få et helt fantastisk Champions League-knocout-fase. Han kommer nemlig til at bombe mål ind mener den tidligere italienske landsholdsangriber.

Ifølge det engelske medie Goal.com mener kan Paulo Dybala lige nu blive en vaskeægte superstjerne i dette års Champions League. Kvartfinalens første opgør er mod Real Madrid tirsdag, men returopgøret venter en uge senere.

Del Piero ved, hvad Dybala er i stand til… (Photo by DeFodi/ullstein bild via Getty Images)

Paulo Dybala har i de seneste par sæsoner virkelig løftet sit niveau, senest mod Lazio i Serie A, hvor han nettede et par gange. I sidste sæson var han manden, der scorede to mål mod Barcelona og sendte dem ud af Champions League. I morgen, tirsdag, skal han så forsøge at gøre det samme mod Real Madrid.

Del Piero siger følgende om situationen med Dybalas og angriberens chance for at blive topscorer i Champions League:

“Hvert år så bliver han bare endnu bedre. For at han kan få et  helt fantastisk Champions League, så kræver det selvfølgelig at Juventus går hele vejen, men med Dybala på holdet tror jeg også på, at det kan ske. Han har vist gode takter på det seneste og på trods af hans skade for en måned siden, ser han mere fit for fight ud – end han nogensinde har gjort før. ”

“Han er virkelig god. Han er godt menneske og en god fodboldspiller, der er hurtig, talentfuld og lige god med begge ben. Han arbejder altid hårdt og det betaler sig. På det seneste har han scoret en del. Han har spillet godt og sat de andre op til scoring. Jeg tror han får en hovedrolle i dette års Champions League. Det er jeg næsten sikker på.”