Engelske Dele Alli siger i et interview, at han hellere vil stoppe sin fodboldkarriere end at spille for engelsk storklub.

Af Anders Lang Jensen

 

LONDON, ENGLAND - MARCH 05:  Dele Alli of Tottenham Hotspur takes on Gabriel of Arsenal during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on March 5, 2016 in London, England.  (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Photo by Paul Gilham/Getty Images

Den engelske offensivspiller Dele Alli fra Tottenham Hotspur har gang i en fantastisk sæson med klubben. Det er hans første sæson i Premier League og til trods for det, har han scoret 8 mål, og er samtidigt nomineret til PFA årets spiller award. Og det forventes selvfølgelig, at han har en lang og flot karriere foran sig.

Hans præstationer har bragt Spurs i en position hvor de for første gang siden 1995, kan slutte over de evige rivaler fra Arsenal i tabellen. I øjeblikket har de 6 point ned til The Gunners med 5 kampe tilbage af denne sæsons Premier League-kampagne. Dog har Arsenal en enkelt kamp i hånden.

I et interview med Youtube-kanalen Copa90, som bliver udgivet i næste uge, skulle Alli vælge mellem at spille for Arsenal eller stoppe hans indtil videre korte fodboldkarriere. Hertil svarede den 20-årige kække englænder: ”Så vil jeg helst ligge støvlerne på hylden og stoppe karrieren.”

Tottenham hentede ham tilbage i februar 2015 fra MK Dons. Og det var for et beløb på blot £5m, og man gav ham en 5-årig kontrakt.