Interessen for Dele Alli er i øjeblikket ret markant. Den unge englænder jages af storklubber over hele Europa, som gerne vil have fingrene i den lille guldfugl. Superagenter som Jorge Mendes, Mino Raiola og mange flere er vældig interesseret i at få Dele Alli ansat ved deres bureauer, som klient, vel at mærke.

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Kampen er i øjeblikket hård om Tottenhams helt store stjerne, Dele Alli.

Grunden til det skyldes, at den unge englænder har valgt at opsige sit samarbejde med Impact Sports Management, som er en slags mellemhandler for Alli. Det har nu ledt til, at flere agentbureauer er ude efter ham.

Tidligere på måneden kom der afslørende nyheder om, at Jorge Mendes og Mino Raiola, der altså begge arbejder som agenter, har taget kontakt til Tottenham-stjernen. De ønsker at repræsentere ham.

Det engelske medie, Daily Mirror, kan nu melde, at Dele Alli er efter sigende blevet lovet guld og grønne skove af agenter, som påstår, de kan få et skifte til Real Madrid eller Manchester United i stand. Altså, hvis han selv ønsker det…

Den engelske landsholdsspiller modtager en ugeløn på et sted mellem 50 og 60.000 pund. Flere medier meddeler, at han er i forhandlinger med Tottenham om en ny kontrakt, så mon ikke lønnen stiger snart?