Barcelona har på trods af sommerens skuffende transfermarked formået at vende det negative til noget positivt, og de indtager i skrivende stund førstepladsen i den bedste spanske række, La Liga, med maksimum point i tre kampe. 

AF KRISTIAN PARIS

Det sker på trods af, at catalonierne ikke fik handlet ind helt som de gerne ville. Klubben måtte se sig nødsaget til at sælge deres næststørste stjerne Neymar til højestbydende PSG, der måtte købe ham fri af kontrakten for omkring 1,6 milliarder kroner.

For de penge skulle naturligvis hentes en afløser- det skete bare ikke rigtig, eftersom det ikke lykkedes Ernest Valverde at hente klubbens første prioritet, Phillippe Coutinho fra Liverpool, der nægtede at sælge den brasilianske troldmand.

Men en spiller fik man dog ud af det, og det er Borussia Dortmunds unge stjernefrø, Ousmane Dembele, der i weekenden fik debut for den spanske storklub.

 

Nu afslører det unge wonderkid,  hvad den garvede stjerne angriber, Luis Suarez, sagde til ham inden hans debut for klubben i La Liga opgøret mod Espanyol.

Dembele kom ind i anden halvleg, efter klubben havde sikret sig sejren med et hattrick af Messi. En kamp de senere vandt hele 5-0.

 (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images )

I et interview med avisen BeIN Sports og Sport, slår den 20-årige spiller fast, at Suarez gav ham nogle råd inden kampen.

– Suarez sagde til mig, at jeg skulle give ham bolden, og så ville han score. Det gjorde jeg og han scorede. Jeg er meget glad.

Dembele imponerede selvom han ikke var særlig længe på banen. Det unge talent gav prøver på sine kvaliteter og formåede som sagt at assistere Suarez.

  • Jeg er meget glad. Det var mærkeligt at spille sammen med nogen af verdens bedste. Det var dog en god sejr og jeg føler jeg udlever en drøm.