Den Gyldne Støvle. Hvem vinder de eftertragtede trofæ? Det er nu tid til semifinalen ved denne VM-slutrunde i Rusland. Flere af de allerstørste favoritter er slået ud. Blandt andet Brasilien, Argentina og Tyskland og tilbage står hold som Frankrig, England, Kroatien og Belgien. Blandt de fire mandskaber skal findes den spiller, der skal kåres til den mest scorende spiller i tuneringen og dermed som vinder af Den Gyldne Støvle til VM. Lige nu er der to spillere, der fører den turnering.

Og ja du gættede rigtigt. Det er Harry Kane fra England og Romelu Lukaku fra Belgien. Førstnævnte har nettet seks gange i 5 kampe. Nok mest fordi tre af dem skete mod Panama i gruppespillet. En kamp, der endte 6-1 til England. Derudover er Kane og Englands foretrukne straffesparksskytte og derfor ligger det lidt til højrebenet, at han vinder Den Gyldne Støvle. Den nærmeste udfodrer til Den Gyldne Støvle er dog Belgiens og Manchester Uniteds angriber Romelu Lukaku. Han har scoret fire gange. Akkurat lige så mange gange som Cristiano Ronaldo fra Portugal og Cheryshev fra Rusland. Men begge nationer er ude og de er derfor ikke mere med i kampen om topscorer-titlen.

Kane vs. Lukaku

England møder som skrevet tidligere Kroatien, hvem der på papiret er det svageste mandskab og derfor er chancen for, at Harry Kane endnu en gang får netmaskerne til at blafre i semifinalen forholdsvis store. Omvendt så har midterforsvarerne Dejan Lovren og Vida vist som uhyre stabile ved sommerens slutrunde og de har tidligere i turneringen har styr på store fysiske angriber som fx Andreas Cornelius fra Danmark og Kelechi Iheanacho fra Nigeria.

Belgien har Frankrig, der på papiret er favoritter til at løbe med titlen som verdens bedste hold, men angriber Romelu Lukaku har et hemmeligt våben. Han har nemlig Thierry Henry. Den tidligere franske angriber er assistent for Belgien og kan derfor dele gode råd ud til Lukaku om, hvordan scorer flest mulige mål.