Steven Gerrard aktive karriere er færdig. Det skete for et par sæsoner siden. Men som så mange andre, så har han forsøgt sig som professionel træner. Det er indtil videre gået ganske udmærket. Faktisk så udmærket, at han måske snart kommer til at stå i spidsen for nogle af de helt store klubber i Premier League.

Det mener den tidligere skotske landsholdsspiller Alex Miller, der i løbet af sin karriere også spillede for Rangers i den bedste skotske række. Rangers, som Steven Gerrard i skrivende stund er træner for.

Steven Gerrard var i løbet af sin aktive fodboldkarriere blandt verdens bedste midtbanespillere. Han har vundet stort set alt, hvad der er at vinde og med det landsholdet var han anfører. På Anfield Road var han en spillende legende i de sidste par år af sin tid og han bliver den dag i i dag betragtet som et klubikon, der for altid vil være en del af The Reds, som Liverpool også kaldes.

Og lige nu er han så træner i Rangers, men hvis muligheden byder sig, så kunne han sagtens om nolge år, være ny træner i Liverpool-sædet. Det skriver det engelske medie Goal.com i dagens avis.

Miller siger

Alex Miller, der også har været assistenst-træner i Liverpool, fortæller følgende om Gerrards muligheder for en trænerkarriere i toppen af Premier League:

“Rangers kommer i denne sæson til at udfordre Celtic. Og hvis du har succes som Rangers-træner og vinder kampen mod Celtic, hvorfor så skifter arbejdsgiver? Det skal man heller ikke. Det eneste, der kan få ham til det, er noget bestemt. Der tror jeg. Det er Manchester United, Liverpool eller Arsenal, der ringer. De ringer og siger de vil have ham som træner.”

“Rangers bliver en maskine, hvis Gerrard fortsætter som han har gjort indtil videre. Han er god, og melder klart ud til sin spillere. En rigtig træner, der har autoritet og masser af erfaring fra sin tid som fodboldspiller selv. Men det er et andet job. At stå på sidelinjen og ikke spille. Jeg tror dog godt han kan klare det. Det er jeg sikker på.”