Den franske træner Zinedine Zidane har været uden job siden han forlod Real Madrid i løbet af sommeren. Og flere medier har skrevet om ham som den kommende Manchester United-træner. Og den mulighed ser nu ud til at være meget sandsynlig efter Zidane selv udtaler sig om sine egne chancer for at haven i den røde del af Manchester.

I skrivende stund er den portugisiske træner Jose Mourinho manden, der står i spidsen på Old Trafford, men på grund af en dårlig start på sæsonen. Med to nederlag til Tottenham og Brighton og konflikter mellem Mourinho og spillere, mener flere eksperter og kilder tæt på at klubben, at Mourinho kunne være tæt på at afslutte samarbejdet med The Red Devils som United også kaldes.

Zinedine Zidan forlod den spanske hovedstadsklub i løbet af sommeren som en succesfuld træner. Han havde vundet Champions League og La Liga-trofæet i løbet af de to sæsoner han stod i spidsen for klubben.

Hovedpersonen udtaler sig

Men lige nu er han altså ude job, men ifølge ham selv, så bliver der meget snart lavet om på det faktum. Han siger nemlig:

“Helt sikkert, så kommer jeg til at træne fodbold igen. Det er helt sikkert. Jeg er 46 år og jeg har stadig masser af tilbage på trænerbænken. Jeg har beskæftiget mig med fodbold hele mit liv. Og det skal jeg også gøre fremover. Det er der ingen tvivl om.”

Flere medier skriver, at Zinedine Zidane skulle være tæt på et skifte til England. Og her nævnes Manchester United som åbne op for at ansætte den algerisk-fødte fodboldspiller. Men Jose Mourinho er ikke af den holdning.

Han udtaltel nemlig tidligere på måneden, at han føler sig sikker i Manchester United. Og at det vil koste klubben for meget at fyre ham før hans kontrakt udløber. Og det kan der måske være noget om. Mourinho har en millionkontrakt med United og det er sikkert de har lyst til at bryde den for at få Zinedine Zidane til klubben.