Fem gange vinder af Ballon d’Or Cristiano Ronaldo ankommer meget snart til sin nye  klub i Torino i Italien. Det er en stor dag for ham og Juventus selv. Læs mere her.

Cristiano Ronaldo ankommer til Torino denne søndag. Det betyder, at hans Juventus karriere officielt begynder nu.

Juventus er i gang med forberedelserne til den nye sæson ligesom så  mange andre klubber i verden. Han kommer til klubben med holdkammerater, der alle har spillet VM denne sommer, og derfor har haft pause indtil i dag. Det skriver mediet Football Italia.

Ronaldo rush

Et af Ronaldos kendetegn er hans speede med bold

Flere stjerner har fået forlænget ferien

Ronaldo ankommer søndag for at deltage i sommerens forberedelserne til den nye sæson. Han fik forlænget sin ferie efter VM slutrunden som han deltog i med Portugal.

Juventus hentede superstjernen tidligere på måneden for omkring 800 millioner kroner. Det er måske den handel, der gør, at klubben i næste sæson kan vinde Champions League. De har nemlig tabt to finaler i den turnering inden for bare få år.

Det meste er Juventus truppen er lige væk for at deltage i turneringen International Champions Cup. Der er dog flere VM-stjerner, der ligesom Ronaldo først vender tilbage i dag eller i løbet af næste uge.

Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Juan Cuadrado, Rodrigo Bentancur og Douglas Costa er de spillere, der sammen med Ronaldo ankommer til Torino. Det er de stjerner, der i næste sæson forhåbentlig skal sikre Juventus endnu en Serie A-titel og måske også en sejr i Champions League.

VM-finalisterne fra Frankrig og Kroatien er spillerne  Blaise Matuidi, Mario Mandzukic og Marko Pjaca. De vender først tilbage lidt senere, fordi de naturligvis også har fået forlænget deres ferie.

“Det er fantastisk for Italienske fodbold. Juventus vil dominere endnu mere i de kommende år og det er fantastisk at have Ronaldo i truppen.”