Goal.com er i gang med at spørge deres læsere om det bedste verdenshold indtil videre. Turen er kommet til højreback og her har avisens læsere valgt et anderledes alternativ. 

Goal.com-læserne har valgt Arsenal-forsvarsspilleren Hector Bellerin som den igangværende sæsons bedste højreback.

Spanske Bellerin har formået at slå den ældre og mere erfarne Mathieu Debuchy af holdet i Arsenal og selv blive manager Arsene Wengers foretrukne højreback. 20-årige Bellerin har været på banen 17 gange indtil videre, mens den 10 år ældre Debuchy kun har fået spilletid i tre kampe i Premier League.

Det sidste halvandet år har været en fantastisk rejse for Bellerin, der tidligere har spillet for Barcelonas ungdomsakademi. Hans Arsenal-debut kom i oktober sidste år, så derfor er det virkelig imponerede, at han, på så kort tid, har slået sit navn fast i Arsenal og resten af Premier League. 2013-14-sæsonen tilbragte han på lån hos Watford.

Transferværdien på Bellerin

Ifølge den engelske hjemmeside transfermarkt.co.uk, er Hector Bellerin 35 millioner kroner værd. Dette er væsentlig mindre end de fleste andre spillere hos The Gunners, men ikke desto mindre er han altså fast mand på Wengers mandskab. Faktisk er konkurrenten Debuchy 55 millioner kroner mere værd og dette er en smule foruroligende for Bellerins vedkommende. Dog har spanierens markedsværdi været opadgående siden 2013, så alt erfaring tyder på, at markedsværdien vil stige yderligere, meget snart.

Læs også: Real-præsident har Roma-stjerne som nytårsønske

Læs også: Real-præsident har Roma-stjerne som nytårsønske