Sadio Mane kunne meget vel spille på Old Trafford næste sæson.

En af de spillere som har været sat i forbindelse med Manchester United, er Southamptons Sadio Mane, ifølge Metro kunne Mane sagtens komme til Old Trafford til sommer. Mane skal bare have sine 1.200.000 om ugen.

Ifølge the Sun, har Manchester City og Chelsea også vist interesse i wingspilleren fra Southampton.

Sadio Mane kom til Southampton fra Red Bull Salzburg tilbage i 2014, og Mane er blevet en af Southamptons vigtigste profiler. Sadio Mane har spillet 63 kampe for Ronald Koemans hold, og har scoret 17 gange, og lavet 13 assists. Mane kan både spille kant og offensiv midt, grundet Manes hurtighed og gode teknik.

Sadio Mane har været en af de vigtigere profiler hos Ronald Koeman denne sæson. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Sadio Mane har været en af de vigtigere profiler hos Ronald Koeman denne sæson. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Manchester United skal købe Sadio Mane fordi de mangler en stærk kantspiller til at være på klar hver gang, man har godt nok Jesse Lingard og Memphis Depay, men det mener eksperterne hos the4thofficial ikke er nok.

Hvis Manchester United ønsker at kæmpe med om trofæet, skal de hente store spillere såsom Mane, når deres nuværende kanter ikke spiller så fantastisk altid.

 

Læs også: Manchester United håber på at hente spændende angriber til sommer