Den tidligere Blackburn-spiller, Robbie Savage, fortæller, at Paul Pogba er den første, som Manchester United bør skille sig af med i sommerens transfervindue.

af: Emil Plovgaard

Paul Pogba Manchester United
Foto: Gareth Copley/Getty Images

Ole Gunnar Solskjær blev ansat permanent på Old Trafford i slutningen af marts. Efter en god periode efter fyringen af Mourinho, er det dog gået ned ad bakke for nordmanden og holdet.

Der er dømt udrensning i United-truppen i slutningen af denne sommer, og spillere som Romelu Lukaku, Ander Herrera og Juan Mata er angiveligt alle på vej væk.

Ifølge Robbie Savage, så skal VM-vinderen, Paul Pogba, være den første, som Solskjær skiller sig af med i transfervinduet.

”Paul Pogba ville være den første spiller, jeg ville sælge, hvis jeg styrede showet hos Manchester United,” skriver eksperten i en klumme i Daily Mirror.

”Nok er nok. Syv nederlag i ni kampe er uacceptabelt. Denne gang bør rampelyset sigtes mod de spillere, som ikke præsterer. Ikke træneren.

Ingen spillere er større end Manchester United. Og han (Paul Pogba, red.) er den første, som Ole Gunnar Solskjær bør ofre, når udrensningen begynder.

Jeg meener, det er fair at sige, at Sir Alex Ferguson gjorde det rette, da han ikke gav ham chancen.

Manchester United tabte rivalopgøret mod Manchester City i onsdags. Nu venter endnu en vigtig kamp. Søndag tager De Røde Djævle imod Chelsea hjemme på Old Trafford til en vital kamp om en placering i top-fire.

LÆS OGSÅ: Philippe Coutinho enig med Premier League-klub: Skifter til sommer