Patrice Evra fortæller at der var en person hos United, som ikke ønskede at se franskmanden tilbage i klubben. 

Af Lasse D. Drescher

Patrice Evra fortæller til Sky Italia, at han i januars transfervindue var tæt på et skifte tilbage til Manchester United og Old Trafford. Der kom dog noget i vejen, da Patrice Evra og José Mourinho snakkede om skiftet, og derfor endte det med at Evra røg til Ligue 1-klubben Olympique Marseille.

(Photo by Massimiliano Ferraro/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Den 35-årige franske venstreback fik ikke meget spilletid hos Juventus, da han mistede pladsen til Alex Sandro, og derefter gik rygterne ellers på, at Evra kunne komme tilbage til “De Røde Djævle”.

Patrice Evra udtaler følgende til Sky Italia:

“Jeg var meget tæt på et skifte tilbage til Manchester United. Jeg snakkede med Mourinho om et skifte tilbage, men der var en spiller, jeg nævner ikke navnet, men han var på ingen måde glad for at få mig tilbage til Old Trafford.

Jeg kunne også se og følge fansene, de ville gerne have mig tilbage, men jeg overvejede situationen, og blev så enig med min agent om at vi skulle se på de andre tilbud og chancer vi havde. Marseille var hurtige, og så vender jeg også hjem til Frankrig.”

Læs også: David Luiz sørgede selv for hans skifte til PL blev en realitet