Championship klubben Derby County har annonceret, at de har hentet hele to nye spillere forud for den nye sæson. 

Det drejer sig om Chelsea spilleren Mason Mount. Han ankommer sammen med Liverpools Harry Wilson på en et-årig lejeaftale med klubben.

The Rams som Derby også bliver kaldt har dog også hentet Chelsea legenden Frank Lampard. Han skal nemlig være manager i klubben. Den handel blev officiel tidligere denne sommer. Nu har han hentet sine første spillere og fuldendt sine første transfers.

(Photo by Tony Marshall/Getty Images)

Mason, der er midtbanespiller, har tilbragt den sidste sæson som udlejet. Det foregik i hollandske Vitesse. Der lavede han 14 mål og ni assists. Han spillede dog også som kantspiller for Hull City og der lavede han syv og i 13 kampe.

Derby County har offentliggjort handlen på deres eget officielle website her til eftermiddag. De bliver som sagt Frank Lampards første handler forud for sæsonen i the Championship efter sommerferien.

“Jeg er henrykt over at få begge disse spillere til klubben. Deres kvalitet af god kaliber er noget, der virkelig forbedrer trruppen. Jeg kender Mason godt fra min tid i Chelsea og jeg har set ham spille mange kampe som ungdomsspiller i klubben. ” forklarede Lampard til klubbens hjemmeside.

“Jeg kender ham fra de gode gamle dage. Derudover har jeg også set ham spille mange kampe for Vitesse i sidste sæson. Han tog virkelig Holland med storm. Derfor vil jeg gerne have ham i klubben  i næste sæson.

“Harry kommer med stor kvalitet og sult efter at spille fodbold. Han ønsker at vise sig frem og det er præcis det jeg leder efter. Han gjorde det godt i Hull. Han er en landsholdsspiller og han har en oprigtig lyst til at komme her og imponere os alle sammen. “