Zinedine Zidane har gjort det igen. Som den første manager nogensinde har han vundet Champions League med den samme klub tre gange i træk – og det er første gang en klub vinder turneringen hele tre gange på bare tre å.r 

Måske synes det mere end normalt, at Zidane burde bliver betragtet som en af de bedste managers nogensinde – i hvert fald i Champions League historien – har vi alligevel samlet nogle grunde til, hvorfor franskmanden hører til i den absolutte elite.

Nu har han meget overraskende valgt at stoppe legen mens den er god. Rigtig god. Han forlader nemlig den spanske hovedstad denne sommer – en beslutning,d er har fået alverdens fans til at stoppe op måbende  og uforstående.

Real Madrid Celebrate After Victory In The Champions League Final Against Liverpool

Det kan godt være, at Real Madrid tabte kronen af La Liga til Barcelona i denne sæson ved at slutte hele 17 point efter Catalonierne, men hvem vil ikke hellere vinde Champions League? Og hvorfor ikke begge ting? Ligesom han gjorde i sæsonen inden.

Vi mener virkelig, at Zidane fortjener at blive anerkendt som en af sportens bedste managers i meget lang tid. Husk på, at Real Madrid var hans første rigtige 1. managerjob for en storklub.

De fleste mennesker var nemlig også meget overraskede og skeptiske, da den franske og dengang uprøvede manager tog over i klubben efter Ancelotti. Han havde trods alt kun trænet lidt for andetholdet Castilla.

De fleste ved dog også, at han var en del af det legendariske spanske Real hold, der dominerende Europa i begyndelsen af 00’erne, og han fik da nærmest også en legende status i den spanske hovedstadsklub.

Derudover stod han også for den legendariske hovedslag i brystet på Italiens provokerende spiller i selveste VM-finalen.

Hvavd Zidane skal lave nu ved man ikke helt, men mon ikke han først og fremmest vil nyde sommeren, hvor den største fodboldfest, nemlig VM, skydes igang.