Gareth Southgate har formået at føre England til deres første VM-semifinale siden 1966. Her er , hvorfor vi alle – og ikke mindst englænderne – elsker ham. 

Han er bare så…normal 

Der er noget helt almindeligt ved Southgate. En mand, aldrig rigtigt er en del af fællesskabet, men bare altid er sød og rar og bare er der. Han er jordnær og ikke arrogant på nogen måde. Hvis du har glemt din pung, så bare rolig, Southgate klarer den uanset hvad. Han er så sød…

Han krammer… alle og enhvert 

Det er noget vi ikke kan få nok af i fodbold. Vi elsker at se på sentimentale mænd og det er bare fantastisk at se, hvordan Gareth Southgate deler ud af sin kropsvarme. Han krammer jo alle han møder! FANTASTISK!

Se på det hold han har sat sammen 

Se på dem! De spiller sammen! De er et hold! Der rent faktisk vil vinde! Han har gjort Englands landshold til et kreativt tænkende og innovativt mandskab, der for det meste kan nedbryde ethvert lavtstående mandskab. Han har fået udskældte spillere til at præstere og hentet nye spillere ind. Spillere som man aldrig troede ville kunne begå sig på det engelske landshold.

SE HVOR GLAD HAN ALTID ER 

Der er bare noget fængende ved en voksen mand, der altid smiler og ALTID er glad. Og det er Gareth Southgate i den grad.

Det kan godt være man taber en fodboldkamp og er sur på sidelinjen – det har man ret til. Fair nok. Men man har det som, at Southgate altid ser på det positive, der er ved enhver situation. Det er måske netop en af de ting, der har fået England så langt ved dette VM som de er nået.

Det er bare fantastisk, at se en mand stråle så meget. Og så skidt pyt med, at de er røget ud af VM-semifinalen. De når sjældent så langt…