I sommer byttede en af verdens bedste fodboldspillere, Cristiano Ronaldo, sin hjemmebane i næsten et årti, ud med nye græsgange og udfordringer i den bedste italienske række Serie A. Men det viser sig at være en fejltagelse. Det er der flere argumenter for. Det skriver blandt andet det engelske medie Goal.com i dagens avis.

Den portugisiske landsholdsstjernen Cristiano Ronaldo blev i sommer ny mand i Juventus-trøjen. I en alder af 33 år skulle angriberen forsøge at vise sit værd i en anden liga. Den italienske liga. Og det er ikke helt gået efter planen. I hvert faldt hvis man spørger den nuværende Naploli-træner Carlo Ancelotti. Han har også tidligere trænet storhold som Chelsea, Real Madrid og Bayern München, så han er en garvet herre.

En stor fejltagelse

Siden skiftet var Spanien har Ronaldo ikke helt vist den målform, som verden ellers har været vant til at se fra ham. Men nu er han ved at komme i gang. Men det er allerede for sent. Fem mål og nu assists i de første 10 kampe. Det er ok. Men så heller ikke mere fra manden, der pt. har vundet fem Ballon d’Or-titler og er nomineret til sin sjette.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Skiftet til Torino-klubben er nemlig en fejltagelse. Og sådan er det. En fejltagelse. Ancelotti siger følgende:

“At få Ronaldo til klubben var det bedste, der kunne ske for Serie A. For mange år siden var Serie A den største liga i Europa. Med stjerner som Maradona, Platini, Zico, Zidane, Kaka og Ibrahimovic var Serie A på et tidspunkt større end mange andre af de europæiske ligaer.”

“Det faktum at Ronaldo er i Serie A ændrer på noget. Det får ligaens image tilbage på sporet. Han er meget god Ronaldo. Blandt de bedste. Men hans egen fejltagelse er, at han tog til Juventus. De passer ikke sammen.”