Fodbold er den mest populære sport i Europa, for ikke at sige den mest populære sport i hele verden. Det er derfor unødvendigt at nævne, at fodbold er vigtig for kulturen både i Danmark, men også i resten af Europa. Fodbolden har rigtig mange sider, og mange af dem er rigtig gode for samfundet. Du vil i denne artikel kunne læse mere om hvorfor fodbold både er godt for samfundet og for det enkelte individ. Ikke kun at dyrke sporten og fankulturen, men også når det kommer til betting og odds. Her kan fodbold nemlig være en utrolig vigtig og sund ting for samfundet og for individet.

Fodboldfeberen ved EM

Måske var du en af de mange tusind danskere, som var på Ofelias plads eller et af de mange andre steder i Danmark og se fodbold. Selv hvis du ikke har været, så har du helt sikkert stadig kunne mærke, hvordan fodboldfeberen strømmede ind over Danmark. Du har sikkert også kunne mærke, hvordan EM og Danmarks fremmarch i turneringen skabte et større og større fællesskab mellem danskere på tværs af kulture. Det er netop denne effekt Fodbold har. Fodbold har evnen til at kunne samle mennesker i glæde og sorg og give os muligheden for at kunne glemme den omkring liggende verden et øjeblik. Dette har vi oplevet som aldrig før under sommerens EM, hvor alle danskere var samlet i ét stort fællesskab. Et fællesskab vi alle kunne mærke i vores krop og hjerter. På den måde er fodbolden vigtig for vores moral som et folk og vigtig for vores følelse af fællesskab. EM kan heldigvis også inspirere nye generationer af fodboldspillere til at ture følge deres drømme og blive endnu bedre til deres sport. Vi så i sommers den gode side af fodboldkulturen, den side som gør samfundet en smule bedre for os alle sammen, samtidig med at den kan inspirere nye talenter.

 

Betting som en del af fodbold

 Man kommer ikke uden om, at betting er en stor del af fodboldsporten. Hvad man vil det eller ej, så er der mange som oddser og spiller på kampene, for eksempel under EM, men det kan også være på superligaen eller andre fodboldligaer. Man skal altid være opmærksom på hvor mange penge man bruger når man spiller, så man ikke kommer til at udvikle nogle usunde spillevaner, hvor man ikke længere er i kontrol over hvor mange penge man bruger. Men når det er sagt, så er det altid en god ide at spille på betting uden licens. Her får du nemlig generelt højere odds, og oddsene er ikke underlagt dansk lovgivning. Hvilket betyder at de ikke behøver at sætte et naturligt loft og dine bonusser kan blive højere. Der er altså flere penge at vinde, hvis du spiller på et site uden licens.

Dog skal du være opmærksom på, at du ikke kan få hjælp, hvis du skulle blive snydt eller miste penge ved at sitet for eksempel går ned, eftersom sitet ikke er underlagt dansk lovgivning er de danske spillemyndigheder heller ikke forpligtet til at hjælpe dig.