Af David Paris 

Den tyske forsvarsspiller Shkodran Mustafi har været imponerende i de sidste mange kampe for Arsenal og har med sine flotte præstationer lukket munde på flere kritikere, der ikke mente, at han var opgaven værdi hos The Gunners, som Arsenal også kaldes.

Han tid i Arsenal-trøjen for cirka halvandet år siden, kunne ikke have været bedre. Han kom til fra Valencia i La Liga for omkring 300 millioner kroner og var ubesejret i hans første 19 kampe. Flere statistikker bakkede den tyske landsholdspiller op i sig gode forsvarsspiller og han blev hurtigt et af de hotte navne i den engelske Premier League.

Man kan sige, at det først var et spørgsmål om tid før kritikken ville falde ned om den kun 24-årige fodboldspiller. Det sker for alle, selv de allerbedste og selvfølgelig skete det også for Mustafi. Det skriver det engelske medie Goal.com. På grund af dårlig form og et par fejl blev han hængt meget ud i medierne i slutningen af sidste sæson og i starten af denne og ydermere blev han skadet.

Mustafi missede kampe mod Manchester City, Everton og West Bromwich i denne sæson og har siden forsøgt at spille sig ind i startopstillingen i gen. Og comebacket blev en realitet og de med bravour.

Og som man også kan se på statistikken ovenfor for denne sæson, har Mustafi i de kampe, har han været involveret i, været en vigtig mand for Arsenal. Kun ét mål i den sidste syv kampe Mustafi har spillet sammenlignet med de 15, der har været scoret, når han ikke har spillet.

Tænk lidt over det Arsenal-fans og lad os da håbe, at han holder sig skadesfri og i lige så god form, som han har været på det seneste – hvis man altså er Arsenal-fan.