(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Det har været et svært transfervindue for den syvdobbelt CL-vinder klub. Klubben har nemlig overskredet UEFAS Financial Fair Play regler efter klubbens nuværende ejer Li Yonghong har prøvet at sælge klubben til at ejere.

Borino kom til Milano fra Sunderland sidste juli for netop 50 millioner kroner. Han tilbragte sidste sæson udlejet til klubben og blev brugt på adskillige positioner i angrebet. Den 27-årige italiener lavede 5 mål og syv assists i 44 kampe for klubben.

Den italienske angriber er nok ikke den eneste spiller fra sidste sæson, der kunne forlade San Siro denne sommer. Tottenham er for eksempel blevet kædet sammen med den schweiziske venstre back Ricardo Rodriguez. Netop det skifte anbefaler hans agent ham faktisk fordi han så kommer til at spille regelmæssigt CHampions League fodbold de næste mange sæsoner.

Sidste sæson sluttede AC Milan kun som nummer seks. Hele otte point var der op til føromtalte konkurrenter fra Lazio. Samme antal op til Inter Milan, som de deler hjemmebane med.