Den 23-årige fløjspiller Raheem Sterling fra Manchester City er i skrivende stund inde i en god fodboldmæssig periode. Han scorede to gange og lagde op til yderligere to mål i weekendes 6-1-sejr over Southampton i Premier League. Manchester City, der er forsvarende engelske mestrer ser ud til at have fundet deres guldfugl for denne sæson. Raheem Sterling. Siden skiftet i 2015 har han nettet 50 gange i den lyseblå trøje. Og han er for alvor ved at etablere sit navn i toppen af Europa.

Nogen medier skriver blandt andet, at han ved at være på niveua med Hazard og Salah. Og de indtaget niveauet lige under Ballon d’Or-vinderne Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Og Sterlings træner Pep Guardiola er da også optimistisk for den engelske landsholdsspiller fremtid. Han siger, at han kan blive lige præcis hvad han har lyst til.

Men samtidig er Guardiola, der tidligere har træner Barcelona og Bayern München også ham, der mener, at Sterling pt. ikke kan blive verdens bedste fodboldspiller. Det skriver Goal.com i dagens avis.

Guardiola er sikker i sin sag

Guardiola udtaler sig om Raheem Sterling: “Han er en topspiller. Ingen tvivl om det. Men han er stadig und og lige nu blandt de bedste. Han er i god form, måske sit livs form indtil videre. Han gør alt rigtigt lige nu. Han er dedikeret og klar på at forbedre sig. Og det mener jeg også der skal til. Hvis han vil være verdens bedste fodboldspiller på lige fod med Messi og Ronaldo.”

“Han mangler at være i gamet i mange år. Den erfaring og vis til omverdenen om, at han kan levere på et tårnhøjt niveua. Altid. Og det skal han arbejde på. Og her er tiden hans værste fjende. For det tager tid,sæsoner og masser af kampe. Det er som sådan ikke noget man kan træne sig til.”