Ronaldo skiftede for snart to uger siden til de italienske mestre fra Serie A. Det kom meget overraskende. Her er hvorfor skiftet formentlig bliver noget som portugiseren kommer til at fortryde. 

Den tidligere Real Madrid forsvarsspiller Christian Panucci siger, at Ronaldo måske kommer til at fortryde sin beslutning om at forlade de europæiske mestre til fordel for Juventus. Det gjorde han i hvert fald selv.

Panucci vandt La Liga, den spanske pokalturnering og Champions League på de tre år han var i den spanske hovedstad. Efter tre sæsoner skiftede han til Inter. Her havde han dog problemer med at finde formen og endte ud med at sidde fast på bænken.

Den nu 45-årige pensionerede elitespiller er positivt stemt overfor Ronaldo skifte til Italien for omkring 900 millioner. Han mener dog alligevel at den portugisiske legende måske kommer til at fortryde skiftet væk fra Madrid.

Ronaldo rush

Et af Ronaldos kendetegn er hans speede med bold

Ronaldo kommer til at fortryde

” Da jeg forlod Madrid var jeg overbevist. Jeg ville forlade Madrid og det var den største fejl i min karriere. Selv nu fortryder jeg det. Cristiano kommer til at vinde, fordi han er for god til ikke at vinde. Det er normalt, at Ronaldo vinder, for han er den bedste i verden lige nu. ” slog Panucci fast til El Partidazo de COPE

“Det er godt indkøb af Juve. Nu kan det nemlig være, at andre store stjerner også vil spille i Italien og Serie A. Det at være en mester er i Ronaldos eget blod. ” fortsatte han yderligere.

Panucci mener også, at Madrid kan komme i problemer efter Ronaldos afgang. Udover salget af portugiseren har kongeklubben også sagt farvel t il den manager, der vandt Champions League tre gange i træk. Som den første nogensinde, Zinedine Zidane.

Han er blevet erstattet af den tidligere spanske landstræner Julen Lopetegui.