Et af de varmeste navne i moderne fodbold er franske Alexandre Lacazette, der over de sidste par uger er blevet kædet sammen med samtlige topklubber i europæisk fodbold. Men Arsenal er nok den største bejler. Læs her, hvorfor 

af kristian paris

Han laver (for) mange mål

FBL-FRA-LIGUE1-LYON-NICE

Lacazette er født til at lave mål, og siden 14/15 har kun Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Luis Suarez, Gonzalo Higuain og Robert Lewandowski scoret flere mål end franskmanden.

Han har imponerende nok formået at lave 76 mål – kun et mindre en Lewa – både bedre en Kane og Zlatan.

Arsenal skal være glade for franskmanden der ikke er bange for at banke den ind. Måske er han den spiller, der mangler for at klubben endelig rigtig kan deltage i kampen om mesterskabet…det håber vi i hvert fald.

Fransk Connection

FBL-WC-2018-FRA-PAR-FRIENDLY

Wenger er kendt for at hente spillere fra sit eget hjemland Frankrig – bare på Couquelin, Giroud, Debuchy, Henry, Koscielny og mange andre.

Lacazette vil uden tvivl ikke have nogen problemer med at integrere sig den fransk/engelske topklub, og ovennævnte spillere vil ikke være blege for at hjælpe en landsmand ind i varmen.

Alsidighed

FBL-EURC3-LYON-AMSTERDAM

Købet af Lacazette vil ikke blot slå klubbens fremtidige ambitioner fast – nej han passer faktisk som fod i hose til Arsenals spillestil.

I og med franskmanden er så alsidighed som han er – kan spille angriber (no joke), begge kanter og en 10’er plads – vil det ikke på noget tidspunkt blive noget problem for franskmanden at lave offensive kombinationer med kreative spillere som Alesix Sanchez og Mesut Özil.

Arsenals angreb vil simpelthen blomstre og det er noget vi vil glæde os til at opleve for en gangs skyld.