Mange fans blev overrasket, da Evertons stjerne belgier Romelu Lukaku skifte til Man Utd i stedet for Chelsea, der længe havde haft et godt øje til deres tidligere spiller.
United sparede ikke og de betalte godt og vel 650 millioner for den tårnhøje angriber, og han blev derved det andet dyreste indkøb i Premier League historien og den dyreste belgier i nogensinde. 

AF KRISTIAN PARIS

Han kan score mål

Everton v Hull City - Premier League

En ting som United fansene kan forvente fra Lukaku er mål, og det er mange af dem. Den store belgier har været Evertons topscorer de sidste tre sæson, og scorede i sidste sæsoner 25 mål i 37 kampe for the Toffees.

Vi glæder os til at se ham score endnu flere mål for de røde djævle.

Han passer til enhver taktik

Everton v Chelsea - Premier League

I moderne fodbold bliver angribere ofte nødt til at være alsidige og fleksible. De bliver nødt til at kunne tilpasse sig ethvert system. Og det kan Lukaku. Med sin overlegene fysik, hurtighed og tekniske evner passer han til ethvert taktisk system.

Om det så er Uniteds berømte 4-4-2 eller deres nuværende 4-2-3-1 kan Lukaku være med.

Han kan  blive endnu bedre

FBL-ENG-PR-ARSENAL-EVERTON

Som kun 24-årig er Lukaku stadig ung og han har masser af år til forbedre sig. De fleste angriber rammer toppen og peaker når de er 27 eller 28 år.

Denne signing kan vise sig at blive afgørende for United. For bare vent, Lukaku vil slå til i klubben.

Rivalerne har ham ikke

Manchester United v Everton - Premier League

Det kom som et chok, at den store angriber valgte United fremfor Chelsea – hans tidligere klub. For de engelske mestre var meget tæt på at hente belgieren i stedet for Diego Costa, der  er på vej ud af Stamford Bridge.

Når United har ham betyder det, at de ikke kommer til at møde ham i ligaen (sjovt nok), og det kan også vise sig at blive en stor fordel.