Den brasilianske landsholdspiller ser ud til at skulle bruge det næste lange stykke tid på sidelinjen som følge af en alvor skaden i foden. Skaden pådrog han sig i kampen mod PSG i weekenden, men årsagen til skaden er der lidt tvivl om. Mens nogen mener, at en hård tackling ikke er selvforskyldt, så mener Jordan Amavi fra Marsielle, at ‘Neymar selv var ude om det’.

Det skriver det engelske medie Goal.com i dagens avis.

Søndag mødte den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain eller bare PSG Ligue 1-klubben fra Marsielle et en heftigt og bragende godt opgør. Den olierige klub, PSG, trak sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 3-0, men klubben led alligevel et nederlag i en anden forstand. Holdets helt store stjerne og verdens dyreste fodboldspiller Neymar, måtte nemlig 10 minutter før slutfløjtet lade sig udskifte, fordi han var blevet skadet.

Siden er omfanget af skaden så blevet undersøgt og det står klart, at den brasilianske landsholdspiller og tidligere Barcelona-fløjspiller kommer til at tilbringe de næste par måneder på krykker og på tribunen, når hans holdkammerater skal i kamp.

Den 26-årige fodboldspiller har været blandt Ligue 1-førerholds bedste spiller og det bliver derfor noget af en tab og et tomrum, som klubben skal udfylde det næste stykke tid.

Hvem, der er skyld i Neymars skade er tvivlsomt, men det mener Marseille-spilleren Jordan Amavi ikke. Forsvarspilleren siger nemlig følgende til samme  medie:

“Vi spillede normalt mod PSG. Nogen gange søger Neymar selv at der bliver lavet frispark på ham og det kan resultere i en skade. Det er risikoen. Jeg fortæller bare, hvad jeg så på banen. Han ventede på, at vi skulle presse ham og spillede først bolden i sidste sekund. Af den grund kan det nogen gange gå galt.”

“Hvad forventede. Det var han selv ude om. Det var som om han bevidst fremprovokerede det. Han forstår åbenbart ikke sådan noget. “