Det er ikke helt gået som Mario Götze havde ønsket det, de seneste par sæsoner. Han blev udråbt til vidunderbarn da han var i starten af tyverne. Her spillede han i Borussia Dortmund og var blandt andet en af hovedårsagerne til at klubben vandt det tyske mesterskab med træner Jurgen Klopp ved roret i 2011 og 2012.

Siden skiftede den tyske offensive midtbanespiller Dortmund ud med den nærmeste konkurrent fra Bayern München. Her skulle han til at konkurrere om spilletiden og han blev faktisk aldrig rigtig en del af de startende 11 spillere i Bundesligaens største klub. I 2016, efter tre år i Bayern München, skiftede han så tilbage til barndomsklubben, Dortmund i håb om at kickstarte sin karriere.

Og den kickstart ser ud til at have båret frugt. Det skriver det engelske medie Goal.com i hvert fald. Mario Götze rygtes nemlig til Anfield og Liverpool, hvor Jurgen Klopp som bekendt er træner.

Liverpool er drømmeskiftet for Mario Götze

Mario Götze, der var en del af det tyske landshold i 2014, hvor man vandt VM, er efterhånden fyldt 26 år, men nu ser der ud til at ligge en mulighed for fremtid succes for offensivspilleren. Liverpool er nemlig interesseret at tilknytte den tekniske dygtige Mario Götze.

Den tidligere klubkammerat til Götze Grosskreutz udtaler følgende om et eventuelt skifte til Liverpool for Götze:

“Jeg er meget ked af på Marios vegne. Der bliver skrevet meget om ham for tiden. Holdet tabte og det er ikke hans skyld. Alle spillerne og trænerne havde skyld i nederlaget. Men det synd det går ud over Mario.”

“Måske kunne det være godt for ham at komme væk. Måske til vinter at søge nye græsgange. Et sted hvor der er mere ro. Og hvor han for alvor kan få karrieren på rette spor. Klopp i Liverpool kender ham godt. Han passer til spillestilen og kulturen i Liverpoo. Det er jeg sikker på. “