Problemet i PSG er stort lige nu. Ankomsten af verdens dyreste spiller, Neymar, har medført, at en anden af klubbens stjerner, Cavani, vil væk fra den franske hovedstad. Her er, hvorfor PSG, skal gøre alt, hvad de kan for det ikke sker. 

AF KRISTIAN PARIS

Han kan lave mål i Ligue 1

. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Cavani er den bedste angriber i Ligue 1 . Det er et faktum.

Hvis de sælger ham mister de en angriber, der har lavet 13 mål i 16 kampe i alle turneringer i denne sæson indtil videre, og i sidste sæson lavede han 35 mål i 35 kampe i Ligue 1 også.

Han er den sidste del af ‘Trekløveren’

Med to nyindkøb i form af Neymar og Mbappe fuldendes PSG frygtindgydende angreb yderligere. Cavani udgør den sidste brik.

Neymar er den spiller, der kan drible med Mbappe på venstre siden og Cavani på højresiden. Tre vanvittige spillere som kan splitte ethvert forsvar ad uden problemer. Hvis blot de kan enes er de de bedste tre i verden.

Han er svær at erstatte

Hvis PSG sælger Cavani skal de finde en anden angriber…men hvem?

Der er ingen anden angriber på hans niveau lige nu i verden, og hvis der er, kan man ikke købe dem. Der er trods alt spillere som Dybala, Suarez og Augero, men de er ligefrem ikke til salg.

Et salg forbedrer en rival

Det er kun udenlandske klubber, der kan konkurrere med PSG lige nu. I Ligue 1 har de fleste klubber solgt ud, og det betyder, at hovedstadsklubben har monopol på mesterskabet de mange år fremover.

Men de eneste, der kan købe PSG, og har råd til ham, er de andre store europæiske klubber. Et salg til dem vil kun forbedre dem og dermed svække PSG yderligere samtidig med modstanderne bliver stærkere. Dumt.