Marcus Rashford bliver ved med at vise målnæse, og det må vel betyde at den unge englænder før eller siden bliver fast mand på Manchester United-holdet.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har fået en fantastisk start på Premier League-sæsonen 2016/2017. Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney, og Marcus Rashford har alle fundet vej til nettet.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Specielt Marcus Rashford er godt kørende. Den unge Rashford lavede hattrick, i hans U-21 kamp for England, i starten af ugen. England U-21 vandt kampen mod Norge, med cifrene 6-1 hjemme på Colchester Comunity Stadium.

Rashfords målnæse, har gjort at flere og flere begynder og tænke at Marcus Rashford fortjener, en plads på Manchester United-holdet. En af personerne, som mener Rashford har niveauet og potentialet til startopstillingen på Old Trafford, er Manchester United-legenden Paul Scholes.

Zlatan Ibrahimovic har brug for hurtige, og målfarlige spillere ved sin side. Der ville Rashford være et godt bud. Henrikh Mkhitaryan er meldt ude, frem mod derbyet, så der er Rashfords chancer også blevet lidt større.

Læs også: Klopp: Sakho skal i form før han får spilletid