Den brasilianske landsholdspiller er netop skiftet til den franske hovedstadsklub PSG og har dermed afvist sin gamle træner Pep Guardiola og resten af Manchester City. Den egentlige grund har været uvis, men vi bringer der her svaret. 

Af David Paris

Den franske hovestadsklub Paris Saint-Germain eller bare PSG har slået Manchester City i kampen om højrebacken Danis Alves’ underskrift. Ifølge det engelske medie får den brasilianske landsholdspiller, hvad der svarer til næsten 2 millioner danske kroner om ugen i Paris.

Manchester City hævder, at inden Alves’ skifte med PSG, havde en verbal aftale med ham og klubben har været så sikker på, at han skiftede til den ‘blå del af Manchester’, at de allerede havde arrangeret arrangementer for Alves i USA, fordi turen går der til i preseason.

Tirsdag aften havde Manchester City folk i lufthavnen for at hente Dani Alves, men han landede i stedet i Frankrig og gennemgik der en lægetjek, som han bestod. PSG har tilbudt den i dag 34-årige tidligere Barcelona- og Sevilla-spiller næsten det dobbelte af, hvad kontrakten med City kunne give ham.

Så sent som i slutningen af sidste uge fortalte Alves dog, at han ønskede at arbejde sammen med sin tidligere træner, Pep Guardiola igen, og derfor har medierne været næsten sikker på, at han røg til Manchester City. Alves har dog i denne omgang valgt pengene frem for samarbejdet med Guardiola og den spanske træner må nu se sig om efter alternative til højreback-positionen, mens han også leder efter nye ansigter til at dække venstreback.

Kyle Walker er et navn, der har været nævnt, men Monacas Benjamin Mendy også er i søgelyset. Derudover skulle Southamptons venstre back, og tidligere Chelsea-spiller, Ryan Bertrand også angiveligt være i kontakt med folk fra Manchester City.