Der er mange ting i vejen i den spanske hovedstad lige nu. Rent politisk er landsdelen catalonien ved at blive selvstændigt og løsrive sig fra den spanske nation. Fodboldmæssigt har klubben tabt to kampe på under en uge. 

AF KRISTIAN PARIS

Og to nederlag på en uge er ikke noget man er vant til i Madrid. Mangel på mål er heller ikke noget man mangler ofte i Real Madrid, og her er årsagen til, at Real Madrid ikke skulle have solgt Morata.

Karim Benzema er dårlig

Morata gjorde det yderst fremragende i sidste sæson, og alligevel blev han solgt videre til Chelsea. Det skete efter han havde gjort det endnu bedre for Juventus i sæsonen forinden. Dog  blev han solgt, selvom han ikke altid var den første spiller på Zidanes holdkammerat.

Siden han skiftede La Liga ud med Premier League har han vist uhyggelig skræmmende egenskaber foran mål med hele seks mål i den bedste engelske række.

Cristiano Ronaldo har det svært i La Liga

 (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Han startede sæsonen med at have karantæne. Efter den blev afholdt har han dog ikke helt fundet den form som vi kender ham fra som tidligere. Det er meget usædvanligt for den portugisisk superstjerne og Real Madrid må naturligvis være langt mere bekymrede end vi er lige nu.

Ronaldo har kun lavet et mål i La Liga i 10 kampe og det kunne måske være en af grundene til, at de er hele 8 point efter Barcelona.

Mangel på en Plan B

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Real Madrid har mistet tilstedeværelsen i modstanderens felt, både offensivt og defensivt. Når situationen med scoringskrisen med Ronaldo er så slem som den er og Benzema absolut ikke scorer mål, så mangler der i den grad en Plan B.

Og her havde Morata bestemt været et godt valg. For er der en ting han kan, så er det at score mål – hele tiden.