Premier League blev i går skudt i gang med en kamp mellem Manchester United og Leicester City. Kampen blev spillet på Old Trafford og The Red Devils, som United også kaldes vandt. På grund af et straffespark et par minutter inde i kampen.

Manden der eksekverede straffespark blev den franske midtbanespiller Paul Pogba, der efter en heftig diskussion med holdkammeraten Alexis Sanchez fik lov til at gå til bolden fra 11-meterpletten. Pogba fortæller nu efter kampen om situationen og forklarer at holdet ikke har noget udpeget og fast straffesparksskytte. Og han slår fast, at han er parat til at lade Alexis Sancehz skyde næste gang. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Mindre end to minutter inde i åbningskampen tog den tidligere FCK-spiller Daniel Amartey fra Leicester City med hånd på bolden – og så var der dømt straffespark til Jose Mourinhos mandskab. 1-0 på mål af den VM-vindende Paul Pogba. Senere scorede Luke Shaw sidste første Premier League-mål nogensinde og inde i overtiden nettede Jamie Vardy fra Leicester City til slutresultatet 2-1.

En god start for United, der skal forsøge at udfordre bysbørnene fra Manchester City om Premier League-titlen i denne sæson. Men kampens omdrejningspunkt blev episoden umiddelbart før straffesparket blev taget. Det var nemlig ikke helt klart, hvem der skulle tage straffespark. Enten Pogba eller Sanchez.

Pogba forklarer:

“Vi har ikke rigtig en udpeget og fast skytte. Mourinho har nævnt nogle navne, men i kampens hede handler det om hvem der har lyst og hvad vi føler. Jeg besluttede at tage det. Jeg er en af trænerens navne. Og i den næste kamp kan jeg lade Alexis tage det, det er ikke noget problem. Det er bare vigtig, at vi scorer og vinder kampene.”

“Jeg er glad for at have vundet VM, men jeg vil vinde mere. Jeg har ikke vundet Premier League endnu og heller ikke Champions League. Det er målene nu. Og det er det jeg går efter.”