Den senegaliseske angriber Sadio Mane afslører, at han var milimeter fra et skifte til Manchester United inden Liverpool-træner Jurgen Klopp henvendte sig.  Og så var der ingen tvivl mere. Siden ankomsten til Anfield Road for tre år siden til sommer, har den lynhurtige fløjspiller opnået mere end hvad man kunne forvente.

Og tør man tænke på, hvordan hans karriere og personlige bedrifter havde set ud, såfremt han havde skrevet under på en aftale med The Red Devils, som Manchester United også kaldes. Den 27-årige Sadio Mane er klar til Champions League-finalen for anden gang på to år. I aften går det løs mod Tottenham. En kamp som flere bookmakere har Liverpool favoritter til at vinde i.

Forud for finalen udtaler hovedpersonen selv, Sadio Mane, sig om sin fortid. Han var nemlig ekstremt tæt på at skifte til Old Trafford efter sin gode sæson i Southampton.

Sadio Mane siger

“Jeg var virkelig virkelig tæt på. Jeg mødtes endda med dem. Jeg var til samtaler og jeg talte med chefen. Dengang var det Louis van Gaal. De lavede et tilbud til mig, men i løbet af samme uge, kontaktede Jurgen Klopp mig. Han sagde til mig, at han var overbevist om, at Liverpool var den rigtige klub. Og at han var den rigtige træner. Og den følelse havde jeg også. Jeg troede at Liverpool var det bedste for mig. Og det har vist sig at være korrekt.”

Det var 2015-16-sæsonen det gik rigtig stærkt for Mane. Og da sæsonen var færdigspillet, var der ingen tvivl om at han skulle videre. Videre til noget større. Han blandt andet fået opmærksomhed med et hattrick mod Manchester City og et kanonmål mod Liverpool.

Og da Mane blev købt var der flere fans og eksperter, der gjorde grin med det på de sociale medier. De skrev nemlig at Klopp kun købte ham, så de ikke behøvede at spille mod ham. Ha ha.