Hvorfor vil Arsenal ikke skifte Arsene Wenger ud? Få svaret lidt længere nede.

Af: Lasse D. Drescher

Arsenal vandt i tirsdags 0-4 over Hull City i FA Cuppen, og det var også på tide at Arsene Wenger og Arsenal fik en sejr. Arsenal havde ikke fået tre point i de sidste fem kampe, og det er ikke særlig godt for en klub som håber på at kunne vinde Premier League.

I kampen imod Hull, var der nogle Arsenal-fans som havde taget et “#ArseneOut” banner med til kampen, og det kunne tyde på at Arsenal måske skulle overveje at stoppe samarbejdet med den franske træner. Arsene Wenger er igang med sin 20. sæson som træner for The Gunners.

Der er en del Arsenal fans som er utilfredse med Arsene Wengers, tankegang når transfervinduet er åbent. Arsenal bruger sjældent mange penge i transfervinduerne, og det måske også derfor de ikke vinder Premier League. Manchester City, Liverpool, Manchester City og Manchester United, går ud og handler stort ind, og det kunne være Arsenal skulle til det også.

På billedet ses Arsenals hjemmebane, Emirates Stadium. (Photo by View Pictures/UIG via Getty Images)

På billedet ses Arsenals hjemmebane, Emirates Stadium. (Photo by View Pictures/UIG via Getty Images)

For lige at gøre tingene mere grå for Arsenal, så er man efter Leicester og Tottenham. Leicester har overrasket alle i denne sæson, og Tottenham har vist hvor gode de kan være, mens mange af de “normale” top-hold har underpræsteret.

Problemet for Arsenal, er at Arsene ikke bare er en manager, men en slags støtte for klubben. Da Arsenal havde problemer med at få penge til det nye Stadium, valgte Arsene Wenger at spare på pengene, så Arsenal fik råd til det nye Stadium, som har vist sig at være en kæmpe succes.

Læs også: Arsene Wenger – Trænerprofil