Cristiano Ronaldo s skifte for 800 millioner kroner til Juventus betyder, at hans højst sandsynlig ikke kommer til at bære den røde Man Utd trøje nogensinde igen .

Den portugisiske legende lavede 118 mål i 292 kampe for Old Trafford klubben mellem 2003 og 2009. Hver sommer siden da har der været rygter om, at han skulle være på vej tilbage til klubben, Det var trods alt klubben, hvor han udviklede sig til den bedste i verden.

Juventus handlen betyder nok, at disse rygter endelig vil stoppe – i hvert fald for nogle enkelte somre. En journalist hævder dog, at Ronaldo kunne have været i United nu – hvis altså klubben var parat til at betale den store sum med det samme.

På billedet ser man Louis Saha, Cristiano Ronaldo og Nani. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Sam Pilger skrev for mediet FourFourTwo og the Times tidligere: ” United blev tilbudt at købe og give et bud på Cristiano Ronaldo, men de afvist de for at bruge deres penge på andre spillere i andre klubber. ”

Juventus skal hoste op med mange penge

Overgangssummen er meget stor alene, men faktisk har Ronaldo skrevet under på en kæmpe kontrakt. Den sikrer ham hele 225 millioner kroner om året i fire år.

Som sagt har Ronaldo skrevet under på en fire-årig kontrakt – det betyder, at Juventus kommer til at betale over 1 milliard kroner. Det er også uden diverse bonusser og indskrevne aftaler.

Det er forståeligt, at United ikke vil give så mange penge for en mand, der er 33 år gammel. Uanset hans imponerende evne til at lave mål hele tiden.

Længden på Ronaldo s kontrakt med Torino klubben betyder, at han er 37 år gammel, når hans kontrakt udløber. Derfor er drømmen om at vende tilbage i Premier League måske slut – men hvem ved. Se bare på en angriber som Zlatan, der stadig gør god figur i sådan en alder.