En af de største, positive overraskelser ved sommerens VM-slutrunde var svenske Andreas Granqvist. I midterforsvaret dannede han makkerpar med United-spilleren, Victor Lindelöf. Og det er den kombination, Mourinho vil forsøge at efterligne.

af: Emil Plovgaard

SAMARA, RUSSIA – JULY 07: Andreas Granqvist of Sweden applauds fans after the 2018 FIFA World Cup Russia Quarter Final match between Sweden and England at Samara Arena on July 7, 2018 in Samara, Russia. (Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

De defensive problemer har været et altoverskyggende hos De Røde Djævle i denne sæson. Således har de lukket hele 18 mål ind i 11 Premier League-kampe i denne sæson. De mange indkasserede mål går ikke, hvis man vil spille med i den absolutte top i verdens bedste liga.

José Mourinho forsøgte allerede i sommer at hente Andreas Granqvist, men bestyrelsesformand, Ed Woodward, nedlagde veto mod den handel. Årsagen er stadig ukendt.

Toby Alderweireld skulle angiveligt have været øverst på listen over ønskede spillere, men Spurs forlangte for meget.

Andreas Granqvist, der til daglig tørner ud for Helsingborg i den svenske liga, skulle dog kunne købes til en ræsonnabel pris.

Tidligere på ugen deltog den svenske forsvarsspiller i den svenske podcast, Vägen till Toppen, hvor han fortalte om interessen fra United.

– Det ville være svært at skulle sige nej, hvis Manchester United byder sig til i januar, fortæller Granqvist blandt andet i podcasten.

– Det er dejligt at være nævnt i forbindelse med en så stor klub som Manchester United. Det er utroligt smigrende. Det er et tegn på, at jeg spillede godt under VM.

– Jeg har været meget tilfreds med mine præstationer i 2018. Vi ser, hvad der sker. Jeg tror ikke, interessen er så stor, men der er helt sikkert noget reelt i den. Vi må se hvor meget interesse, der er for mig i januar.