Det er krise. Krisetid. For Manchester United. Mandag aften bød på engelsk topfodbold i verdensklasse. Manchester United mødte Tottenham på hjemmebane på Old Trafford og der var lagt op til en hæsblæsende affære. Og det blev da også en ganske underholdende kamp. Tre mål. Dog kun fordelt til Tottenham, og derfor var der mange skuffede miner og ansigter i United-lejren efter 90 spillede minutter.

Træner Jose Mourinho kunne se sit hold blive spillet ud af banen af danskerklubben Tottenham (Christian Eriksen) og tabe fortjent 3-0 til London-mandskabet. Nederlaget sætter en tyk streg under Manchester Uniteds mangler og med nederlaget i sidste weekend mod bundholdet Brighton, har The Red Devils, som klubben også kaldes,  nu tabte flere kampe i Premier League, end de har vundet.

Med andre ord: Manchester United er i krise.

Med andre ord: Manchester United er i krise.

Træner Jose Mourinho havde lavet seks ændringer i startopstillingen mod Tottenham. Nok for at vise et eksempel. Både til spillerne og til omverdenen. Blandt andet havde spanske Ander Herrera en ganske speciel rolle i gårsdagens kamp.m

Herrera spiller normalt på midtbanen, men i dagens anledning var hans opgave en lidt anden. Han spillede i forsvaret, i en treback-kæde med Chris Smalling og Phil Jones. Han gjorde det okay, men mon ikke Victor Lindelöf havde klaret det mindst lige så godt.

Derudover var der store problemer i den offensive del af spillet. Mourinho havde valgt Romelu Lukaku til startopstillingen. Og den var helt galt med ham. Den belgiske landsholdsangriber så både træt, doven og umotiveret ud. Mest af lignede han en, der gerne ville hjem og have ferie og ikke røre et par fodboldstøvler det næste lange stykke tid. Han var slet ikke til noget op foran. Stort set usynlig. Og det smittede naturligvis af på resten af holdet.

Store problemer er United i. Og spørgsmålet er om de kan få vendt skuden. Inden det er for sent?