Juan Mata beskriver de sidste par uge hos United som “Komplicerede”.

Hollænderen Louis Van Gaal blev forsikret at han ville forblive som træner lidt længere ud på sæsonen, så han forhåbentlig kan få nogle respektable resultater og præstationer. Dog tyder alt på at Glazer familien har sat et drama igang, efter man har fortalt man ikke er tilfreds med Van Gaal.

Glazer familien har bestemt ikke været tilfredse med United denne sæson.

Glazer familien har bestemt ikke været tilfredse med United denne sæson.

Manchester Unied gik videre i FA Cuppen grundet et sent mål i overtiden, det er bestemt ikke noget Glazer familien er glade for.

Juan Mata fortæller lidt om situatinen i United, og de seneste resultater:

“Det er rigtigt at FA Cup kampen ikke var den bedste præstation i verden, men lige nu efter nogle komplicerede uger, synes jeg at vi skal have ros for vores sejr. Det er på ingen måde nemt at finde huller når man spiller imod et hold med næsten alle spillerne foran eget mål, og vi ved selvfølgelig godt at vi skal spille bedre hvis vi ønsker gode resultater.

Det positive fra kampen er at vi blev ved med at kæmpe indtil slutfløjt, det er også grunden til vi fik Waynes mål til i overtiden. FA Cuppen er en speciel turnering og der kommer overraskelser hvert år, vi ser dog stadig frem til flere kampe i FA Cuppen.

Nu skal vi til Newcastle, og så Liverpool i weekenden. Kampen imod Liverpool er et af de vigtigste opgør i sæsonen så jeg glæder mig. Det er to svære udebanekampe, men jeg tror på at vi kommer godt igennem denne uge med nogle gode resultater. Vinder vi begge kampene er det et kæmpe boost af selvtillid nu da den anden halvdel af sæsonen starter”.

 

Læs også: Wenger: Özil bør vinde Ballon d’Or næste år