Det har taget lidt over et år, men nu har resten af verden endelig anerkendt manden alle i Holland allerede kender, Justin Kluivert, som et meget stort talent i verden. Han har gennem længere tid været imponerede for Ajax’ bedste mandskab og flere eksperter spår ham en fremragende karriere – han har seriøst muligheden for at blive verdens bedste spiller.

Den kun 18-årige professionelle fodboldspiller har kun lige rundet 50 professionelle kampe, men hans hurtighed og gode dribleegenskaber viser intet tegn på uerfarenhed. Han er vokset op på akademiet og er derfor en tydeligt produkt af Ajax og deres talentarbejde de seneste år.

Flere eksperter og trænere har allerede anerkendt Kluiverts talent og de siger alle sammen, at han i fremtiden kan blive en stjerne af de helt store. Tidligere på året slog han AC Milans wonderkid af en målamnd Gianluigi Donnarumma i NxGn-titlen, som hylder det største talent på fodboldbanen lige nu. Verdens storklubber står i kø for overhovedet at komme i kontakt med kantspillerens agent og der er vist ingen tvivl om, at klubber som Barcelona, Chelsea og Manchester City ville være klar på at smide flere hundrede millioner for teenageren.

Hans far, Patrick Kluivert, at blande de bedste hollandske spillere igennem tiden. (Photo by Charles Pertwee/Getty Images for GLS). 

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side – hvor der står meget mere om Ajax’ wonderkid