Liverpool spillede Champions League i går og overraskende nok tabte de hele 2-0 til klubben Røde Stjerne Beograd.

Adam Lallana er  ikke længere god nok

Det er ærgerligt at se, at Lallana ikke passer ind i Liverpools startellever mere. Dog er han stadig en vigtig del af truppen i Liverpool. Indtil videre i denne sæson har han faktisk ikke rigtig formået at gøre et indtryk på en kamp endnu. Han har haft svært ved at komme tilbage efter sin store skadespause og det tyder på, at Liverpool nok ikke skal holde på ham så meget længere.

Joe Gomez skal starte på højrebacken

Det er ikke nogen hemmelighed, at Joe Gomes mest har spillet som midtstopper. Kampen i går tyder dog på, at Klopp formentlig skal bruge ham tættere på sidelinjen. Den normale højreback Trent Alexander Arnold  har nemlig ikke spillet særlig godt i denne nye sæson.

Liverpool bliver nødt til at vinde deres to sidste kampe

Gruppe C består af Liverpool, Beograd, Napoli og PSG. Liverpool har kampe tilbage mod storklubberne PSG og Napoli og de begge vindes for, at Merseyside klubben har en chance for at gå videre til knock-out fasen.

Klubben har 6 point i fire kampe og det samme har Napoli. Lige efter følger PSG med fem point  og nu har Røde Stjerne Beograd altså 4 point. Det betyder, at alle fire klubber alle er i stand til at kunne gå videre fra gruppen.

Liverpools Mo er ikke i form

Liverpool har bestemt ikke fortsat de gode takter fra sidste sæson, hvor det blev til en CL-finale. Specielt ikke den offensive del har været prangende. Spillere som Mohamed Salah og Sadio Mane har ikke kunnet levere foran mål og det var enormt frustrerende i går mod Beograd. De bliver nødt til at finde formen for at Premier League klubben skal være med i toppen i denne sæson.