Den nuværende Liverpool-midtbanespiller Gini Wijnaldum indrømmer, at Champions League aldrig interessede ham som barn, men nu står han altså i finalen på lørdag. Og han skal spille om at være verdens bedste klubhold. Men hvordan kan verdens fineste turnering for klubhold ikke interesse en ung, talentfuld fodboldspiller? Vi forsøger at give dig svaret. I samarbejde med hovedpersonen selv, Gini Wijnaldum. Han er nemlig blevet spurgt i et interview.
 
Den hollandske landsholdsspiller var også med for et år siden i Kiev, da The Reds, som Liverpool også kaldes, forsøgte at tage trofæet foran Real Madrid, men måtte se sig slået. Nu forsøger den 28-årige professionelle fodboldspiller. Han forsøger at opfylde en drøm, som rigtig mange fodboldspillere har. Men ikke ham selv. Kampen er mod Tottenham og spille lørdag d. 1 juni. 
 
“Nej jeg havde en drøm om at spille på det højeste niveau i verden, da jeg var barn. Men Champions League-finaler? Naaa. Jeg havde ikke rigtig den drøm. Nu ser næsten alle børn finalen. Hvert år. Sådan er det blevet, men da jeg var knægt var det ikke det jeg gjorde. Jeg har sikkert ikke lagt mærke til, at de blev vist.”

Gini Wijnaldum fortæller om sin egentlige drøm

“Den eneste drøm jeg egentlig havde var at blive professionel fodboldspiller og spille til et VM. Men det var ikke rigtig noget jeg ønskede mig inderligt, men bare noget jeg synes kunne være fedt og sjovt.”

 
I interviewet, lavet af Goal.com, bliver han spurgt om han overhovedet har nogen minder fra en Champions League-finale. Og selv 2005-kampen mellem netop Liverpool og Milan, som endte 3-3 og blev afgjort i straffespark, har den centrale midtbanespiller svært ved at erindre.