Den danske Målmand, Kasper Schmeichel blev den helt store helt, da Danmark besejrede Peru 1-0. Dette gjorde han blandt andet på grund af et hav af redninger. Men nu fortæller han, at han gav en lille besked til Perus straffesparksskytte. 

Kasper Schmeichel var en levende mur, da Danmark åbnede VM med en 1-0-sejr over Peru lørdag aften. 31-årige Schmeichel tog sig af den ene peruanske afslutning efter den anden.

Wayne Rooney mod Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel mod Wayne Rooney (Photo by Mark Runnacles/Getty Images)

Heller ikke engang et straffespark kunne overrumple den danske målmand.

– Jeg sagde bare: “Nu skal du ikke brænde.” Men jeg ved ikke, om han forstod mig. Det er også lige meget. Han brændte, og det var rigtig godt for os. Det var vigtigt, at vi ikke kom bagud, sagde Kasper Schmeichel til TV 2 SPORT.

– Det ville have været rigtig op ad bakke derefter, men vi fik det held, som vi skulle have. Vi spiller ikke specielt godt i dag, men vi vinder alligevel, og det kendetegner et godt hold, lød det fra målmanden.

Eriksen har set det før

Christian Eriksen sendte en stille tak og ikke mindst også til sin landsholdskollega mellem stængerne.

“Da Yussuf (Yurary Poulsen) vælger at fælde ham (Christian Cueva, red.) inde i feltet, kunne man godt forvente, at der var straffe. Vi skal kun være glade for, at Schmeichel har nogle hemmelige tricks til åbenbart at sætte angriberne ud af spil”, sagde Eriksen efter kampen.

Tottenham-stjernen har set Leicester-målmanden bruge samme tricks før, men han har fortsat ikke luret dem.

“Han holder dem nok også lidt for sig selv, tror jeg”, lød det fra en smilende Christian Eriksen.