PSV henter Man City-stjerne. Ja, blandt alle VM-nyhederne er det formentlig gået din næse forbi. Men det er altså rigtigt og 100 % officielt: Man City har solgt en stjerne til hollandske PSV. 

PSV har nemlig offentliggjort signingen af Man City venstre backen Angelino. Den 21-årige spanier har tilbragt sidste sæson udlejet til hollandske NAC Breda, der spiller i den bedste række i landet sammen med PSV.

Nu er han vendt tilbage til Eredivise og har skrevet under på en femårig kontrakt med klubben.

Spanieren kom til Manchester City i sommeren 2010 som bare 12-årig. Han tog skiftet fra Deportivo La Coruna. Den unge spiller fik sin debut for klubben i 4-0 sejren over Aston Villa i FA Cuppen i januar 2016. Siden da er det kun gået fremad.

Efterfølgende er det blevet til tre perioder som lejesvend. I den forgangne sæson spillede han dog hele 34 kampe for Breda og formåede at blive fast mand. Det har PSV åbenbart lagt mærke til.

En stor ære

Og nu har den hollandske klub hentet forsvarsspilleren for et ukendt beløb på en femårig kontrakt. Det betyder, at han først kan forlade klubben når han er 24 år gammel i 2024.

PSV har længe været en af landets bedste klubber. De har vundet mesterskabet tre gange på fire år – deriblandt sidste sæson.

Under manager Philip Cocu vil den 21-årige venstre back forsøge at blive fast mand på holdet.

” Jeg har altid ønsket mig at spille for et stort hold og det er en ære at være en del af denne klubs kommende succes. ” fortalte han til klubbens eget officielle website, da han ankom til klubben.

Angelino har spillet én ungdomslandsholdkamp. Det var for Spanien U17 tilbage i 2013, da han var bare 15 år gammel.

Derudover har han været udlejet til Girona, Mallorca og New york City.