Anden dag på ugen byder på lækre og saftige rygter, der indeholder alt lige fra Di Maria til det unge Barcelona talent Munir El Haddadi. Læs mere herunder. 

AF KRISTIAN PARIS

Munir El Haddadi

Valencia CF v Club Atletico de Madrid - La Liga

Transfer: Barcelona til Southampton

Efter det unge talent ikke rigtig har slået igennem på det catalonske storholds førstehold, er den spanske gigant nu klar på at sælge den 21-årige spiller. Et interesseret hold lyder på engelske Southampton, der vil betale op til 105 millioner for spilleren.

Douglas Costa

Bayern Muenchen v Hamburger SV - Bundesliga

Transfer: Bayern Munich til Juventus

Serie A mestrene er på det seneste blevet kædet meget sammen med den brasilianske stjerne kantspiller, der i nogle uger nu er blevet kædet sammen med et skifte væk fra Allianz Arena. Juventus meldes om mest interesseret.

Marko Arnautovic

FBL-ENG-PR-STOKE-WEST HAM

Transfer: Stoke City til West Ham United

Landsholdsspilleren har ifølge flere kilder indgivet en officiel transferanmodning om at forlade bet365 Stadium. Marko Arnautovic er angiveligt et hot navn for London klubben West Ham United, der er klar på at betale 150 millioner for spilleren.


 Angel Di Maria

FBL-FRA-LIGUE1-PSG-CAEN

Transfer: Paris Saint-Germain til Inter Milan

Den kroatiske stjerner Ivan Perisic er højst sandsynligt på vej ud af døren hos italienerne, og derfor skal de ud og hente en erstatning. Den tidligere Real Madrid og Man Utd spiller meldes som klubbens førsteprioritet.


Anthony Martial

FBL-ENG-FACUP-MAN UTD-READING

Transfer: Manchester United til Roma

Franskmanden, der de sidste sæsoner er blevet sat helt ud af spillet på Old Trafford søger nu nye græsgange. Den 21-årige spiller rygtes sammen med Roma, der håber at hente ham på en et årig lejeaftale.

Ron-Robert Zieler

Sunderland v Leicester City - Premier League

Transfer: Leicester City til Stuttgart

Den tyske keeper Zieler kan nu efter megen diskussion endelig være på vej væk fra England og tilbage til hjemlandet. Her står Stuttgart angiveligt klar til at byde den 28-årige stopper velkommen.