PSG er en af de klubber, der har brugt aller flest penge i de seneste sæsoner. Klubben har hentet verdensstjerne fra hele verden og det er ikke pengene der har stoppet dem fra at vinde trofæer. 

AF KRISTIAN PARIS

En af de store spillere som det er lykkedes den franske hovedstadsklub at kapre er argentinske Angel di Maria, der har været på lønningslisten i gigantklubber som Real Madrid, Manchester United og nu PSG. Nu står den lynhurtige kantspiller frem og afslører, hvem han aldrig i sit liv kunne tænke sig at spille for, og hvor tæt han egentlig var på at skifte til Real Madrids nemisis, Barcelona.

Di Maria forlod Los Blancos tilbage i 2014 for at blive solgt til Manchester United. Opholdet varede ikke længe og snart var han i PSG. Selvom flere medier kædede ham sammen med et skifte til Barcelona i sommers oven på Neymar sagaen, endte det som bekendt ikke med, at han skiftede tilbage til Spanien.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

 – Jeg var tæt på på det tidspunkt, men stadig langt væk fra en aftale med Barca. Jeg mistede dog aldrig håbet, jeg var rolig, men det skete aldrig, udtalte den argentinske landsholdsspiller til ESPN – det spanske fodboldmedie.
Den 29-årige spiller har sidenhen gjort det klart, at hans fortid i Real Madrid ikke ville forhindre ham i at spille i Barcelona-trøjen. Dog slog han fast, at der var en klub han aldrig ville kunne spille for:
 – Det er det samme som jeg altid siger. Real Madrid spillerne vil nok grine af mig, men jeg er kæmpe fan af Rosario Central, og derfor vil jeg aldrig kunne spille for Newell’s Old Boys i Argentina.
 – Jeg siger stadig, at dem der er fans af Rosario Central stadig skal håbe. Jeg udelukker ikke, at jeg ville kunne vende tilbage dertil og ende min karriere der. Men uanset hvem jeg spiller, vil jeg altid give mig 100 %.
Og måske et skifte er fremtiden for argentineren, der lige nu er i Rusland for at spille for sit land i en venskabskamp på søndag mod Nigeria.