Diego Costa har endnu en gang gjort sig uheldig bemærket på de sociale medier, i det han har optaget at han fester med en anden fodboldtrøje på. Det lyder i første omgang harmløst, men på grund af hans dårlige forhold til Conte og kontroversielle udtalelser til pressen, kan denne drengestreng meget vel være dråben der får glasset til at flyde over. 

Af David Paris 

Chelsea er sidste sæson forsvarende mestre og en af de væsentligste årsager til, at London-klubben i sidste ende kunne løfte trofæet, var den spanske angriber, Diego Costas mange mål. Han nettede på samlebånd i sidste sæson, kun overgået af Romelu Lukaku og Harry Kane på topscorerlisten.

Efter spillerne gik på sommerferie og transfermarkedet åbnede, har den tidligere Atletico Madrid-spiller flere gang været i offentlig skænderi med træner Antonio Conte. Først påstod Costa, at Conte ikke ville have ham i klubben på grund af hans tendens til at lave ballade og siden undskyld Costa for sin opførsel og forsikrede sin træner om, at han var parat til at repræsentere Chelsea, når næste sæson skulle begynde.

Der er dog kommet en udvikling i den sag. Costa har nemlig lagt en video ud på sin Instagram, hvor han har sin tidligere klubs hjemmebane trøje på, nemlig Atletico Madrids. Se nedenfor

I kommentaren på Instagram skrev 28-årige Costa på spansk: “Jeg giver dig et kram, Conte.”

Costa fremtid på Stamford Bridge er stadig usikker og med klubbens meldinger om, at de godt kunne tænke sig at købe angriber Alvaro Morata fra Real Madrid eller Atletico Madrids angriber Yannick Carassco, kunne Costa meget vel være på vej væk fra London.