Den spanske angriber Diego Costa har længe været i medierne, rygtet til andre klubber, på grund af sine kontroverser med Chelsea-træner Antonio Conte, der i følge ham, ikke ønsker ham i klubben efter sommerferien. Der er netop opstået en drejning i den sag og vi forklarer det nedenfor. 

Af David Paris 

Chelsea-angriber Diego Costa har siden klubben vandt mesterskabet for omkring en måned siden, sagt nogle meget kontroversielle ting. Han har været rygtet til klubber i Kina og Indien og hans gamle klub Atletico Madrid har også meldt deres interesse i ham. Derudover har han nærmest været oppe at skændes med træner Antonio Conte i medierne. Han hævder, at den italienske træner ikke ønsker ham i klubben efter sommerferien og at han derfor har været nødsaget til at forhandle om en ny kontrakt med klubber i f.eks. Kina.

Det står flere steder, at The Blues, som Chelsea også kaldes, har været på jagt efter en erstatning, såfremt Costa forlader klubben, men førstepriotete, Romelu Lukaku skiftede i går til Manchester United, så nu er øjnene rettet mod Alvaro Morata.

Nu skriver den engelske avis, The Daily Star, at den 28-årige angriber meget vel kunne blive i Lonodon-klubben i næste sæson, og af den grund har man altså ikke desperat brug for en ny verdensklasse-angriber.

Han lavede 20 mål for klubben i sidste sæson, kun overgået at førnævnte Romelu Lukau og Harry Kane på topscorerlisten. Costa beviste i sidste sæson, hvor højt et niveau han besidder og det ville derfor være svært at finde en ordentligt erstatning for ham.