Den ofte problemramte spiller, Diego Costa, har altid haft problemer med at kontrollere sit temperament. Det afslører hans bror,  Jair Diego, nu til Daily Mirror.

Diego Costa er en spiller, som er kendt for at gå til stregen – og ofte langt over. Dette resulterer ofte ud i, at angriberen ofte er blevet straffet med karantæner.

Til problemet udtaler Jair, at:

Det her er ikke noget nyt. Det er den samme gamle sang. Det er svært for Diego at ændre sine vaner, han ender altid med at tabe hovedet meget nemt, og det resulterer i, at han tit kommer op og slås, når han spiller fodbold.

Som brødre har vi altid været tætte, men vi har altid kæmpet, når det gjaldt fodbold, fordi vi var så passioneret, og vi altid prøvede at være bedre end den anden.

Han vil aldrig tabe, og det kan man godt mærke på ham, når man spiller over for ham. Da han var barn, og hans hold tabte, eller han var uenig med en dommerkendelse, ville han tænde fuldstændig af, og så ville det stille og roligt begynde med, at gå ud over modstanderne.

Costa var ude med karantæne imod Southampton, i en kamp, hvor Chelsea kom foran 1-0, men Southampton lavede comeback, og endte med at få de tre point i en dramatisk kamp, som endte 3-1 til spillerne fra den engelske badeby.

Chelsea er i denne sæson inde i en dyb pointmæssig krise, og i går var José Mourinho henne og udtale, at han ikke vil gå af selv, og at han mener, at han er den bedste manager i verden.