Af Anders Lang Jensen

Diego Costa forlader med stor sandsynlighed Chelsea til sommerens transfervindue. Og italienske Antonio Conte skulle nu have fundet den rette afløser.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Dortmunds angriber Pierre-Emerick Aubameyang er angiveligt i søgelyset hos Chelsea, der ser den afrikanske angriber som en perfekt afløser for spanske Diego Costa. Det melder engelske The Sun i dag.

Chelsea forbereder en sommer, hvor der netop skal hentes en ny angriber ind til truppen. Costa rygtes til det kinesiske vanvidsmarked, hvor de store penge er hvad, der kan tjekke ind på angriberens konto, som så mange andre store stjerner, har taget vejen til østen.

Photo by Chelsea Football Club/Chelsea FC via Getty Images

Den 27-årige stjerneangriber fra Gabon er en yderst eftertragtet spiller. Han har scoret imponerende 37 mål i sæsonen for Dortmund i alle turneringer. Et tal der skaber interesse fra de største klubber i Europa.

Avisen skriver, at Chelsea nu vil føre samtaler med Dortmund-stjernens lejr, efter de netop har vundet den engelske Premier League-titel. Dermed er der mere ro til at fokusere på de kommende transfers, der skal i hus frem mod næste store Premier League-sæson.

Aubameyang kan erhverves for £50m svarende til 435 mio. danske kroner. En pris de fleste store klubber har relativt let ved at indfri. Og London-klubben kan også gå en travl sommer i møde med spillere som Hazard, Fabregas og altså Diego Costa, hvis fremtid alle er usikker.

Chelsea får dog voldsom konkurrence fra andre klubber i jagten på den lynhurtige Dortmund-angriber. Manchester United og Paris Saint-Germain nævnes også som store bejlere til Aubameyang, der altså har rigeligt med muligheder for et klubskifte, når det store transfervindue slår dørene op.