Diego Simeone gør det klart, at man i Atletico forsøger at vinde alle kampe. Han skåner aldrig spillere, fordi man skal vinde hver kamp.

Af: Lasse D. Drescher

Diego Simeone forsvarer hans valg, om ikke at spare på stjernerne, frem imod Champions League-opgøret imod PSV i den kommende uge.

Barcelona havde Luis Suarez, Ivan Rakitiv og Dani Alves på bænken, og de tævede stadig Getafe 6-0. Diego Simeone havde stjerne som Antoine Griezmann, Koke og Diego Godin på banen, da Atletico Madrid vandt 3-0 over Deportivo La Coruno, hjemme på Vicente Calderon.

Ateltico Madrid fik en vigtig 3-0 sejr hjemme imod Deportivo La Coruna. Foto: Getty Images.

Ateltico Madrid fik en vigtig 3-0 sejr hjemme imod Deportivo La Coruna. Foto: Getty Images.

Atletico er otte point efter Barcelona, og Simeone gør det klart at han ikke vil skåne nogle spillere, da han satser på at sikre sig en top tre plads i La Liga.

Diego Simeone fortalte dette til Goal:

“Vi kæmper imod Real Madrid og Barcelona, de har fantastiske trupper. Det vigtigtste opgør var imod Deportivo La Coruna igår, nu er det vigtigste opgør kampen imod PSV. Alle kampene er vigtige derfor skåner jeg ikke nogen.

Målet er og ende over top tre, så vi kan have muligheden for at vinde La Liga, som vi gjorde nogle år tilbage. En andenplads ville også være rigtig tilfredsstillende. Vi har fundet en formation og en viden om hvordan vi skal spille, for at vinde.

Angel Correa kom på banen og scorede det tredje mål, efter at Saul og Griezmann havde scoret tidligere i kampen. Det er altid godt at score, men det vigtige er at vi vinder.

Vi bliver nødt til at fortsætte denne form, gøre arbejdet færdigt og være stærke indtil sæsonen er slut”

Læs også: Fernando Torres skriver historie for Atletico Madrid